Bli bruker på Stopp veisaltingen - få oppdateringer pr. epost

På denne siden finner du:


  For å få opp innloggingsfeltene må du akseptere "cockies" på denne siden.  Det gjør du i boksen nederst til venstre på hovesiden; EU e-Privacy direktiv.


Epostliste for nye eller oppdaterte artikler på Stoppveisaltingen.no
Fra og med dags dato utvides tilbudet til brukere av Stopp veisalitngen.  Nå vil alle med Brukerkonto bli varslet med en epost når nye artikler eller artikler som er oppdaterte legges ut på Stoppveisaltingen.no.

Tilgang til Brukerkonto får du ved innlogging eller registrering via forsiden.  Du kan også registrere en ny konto ved å bruke lenka under:

  For å gjøre en godkjent registrering må du benytte fullt navn.  Registreringer med fiiktive navn, kallenavn eller navn som ikke kan oppfattes som et navn vil bli slettet uten varsel.

  Det blir ikke sendt varsel for siden Føremeldinger, da denne kan bli oppdatert ofte.

Skribent
På Stopp veisaltingens sider kan du bli skribent.  Det vil si at du kan få tilgang til en enkel editor for å skrive en artikkel direkte på internettsidene til Stopp veisaltingen.  Artikkelen må godkjennes av administrator, men du kan gjøre den fiks ferdig med tekst, bilder, overskrifter osv.

Om du ønsker å bli bruker med skirbent-tilgang må du først registrere en Brukerkonto via innlogging på forsiden eller ved å bruke lenka under.  Deretter sender du en epost til Stopp veisaltingen og ber om skribent-tilgang.

Kriterier for å bli skribent

  • Må være Medlem av Stopp veisaltingen
  • Alltid ha innbetalt medlemskontingent
  • Må ha gode skriveegenskaper med referanser

Administrator forbeholder seg retten til å avvise skribent-forespørsler.

Slette Brukerkonto
For å slette en Brukerkonto må du sende oss en epost.  Det kan du enklest gjøre ved å bruke lenka under, eller via kontaktpunktet øverst på siden.

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk å oppgi enten brukernavn eller epostadresse som er knyttet til Brukerkontoen som skal slettes.

Ekstra informasjon